Despre noi

Bună ziua,

Noi suntem Echipa Margelute.ro, iar în rândurile de mai jos vei afla cine suntem și de ce tot mai mulți iubitori de mărgele și bijuterii aleg să cumpere de la noi.

Povestea noastră începe în anul 2019 când am deschis magazinul fizic Mille Gioielli din Constanta. Sub acest brand am comercializat si comercializam  mărgele, pietre semiprețioase și accesorii pentru bijuterii. Incepand cu ianuarie 2020 am dat drumul magazinului online www.margelute.ro.

Am implementat în platforma www.margelute.ro tehnologii moderne precum: plata cu cardul, securizarea informațiilor pe internet, afișare adaptabilă a magazinului în funcție de dispozitivul folosit (tabletă, telefon, calculator personal), cache și altele. În plus față de acestea, am implementat câteva informații în catalogul de produse, care sunt foarte utile clienților. De exemplu, în catalogul de produse sunt afișate numărul de bucăți la care se referă prețul, numărul de produse în stoc și codul produsului. Toate acestea ajută foarte mult clienții să cumpere mai ușor.

Avem și am avut întotdeauna o relație foarte bună cu clienții noștri. Acesta a fost unul dintre avantajele noastre principale care ne-a dat avânt și determinare. Am înțeles ce anume își doresc clienții noștri iar pe unii chiar i-am ajutat să învețe cum să confecționeze bijuterii.

Avem multe amintiri frumoase legate de diferite proiecte realizate împreună cu clienții noștri, de la realizări de bijuterii mai speciale, la confecții vestimentare și până la candelabre pentru săli de nuntă. Provocările care ni s-au oferit ne-au creat experiență în diferite domenii în care se pot folosi bijuteriile. De exemplu, ne produce o mare bucurie când ne sună mame care sunt în maternitate și ne spun că ar vrea să confecționeze bijuterii, pentru că le ajută să se regăsească și să mediteze pe perioada creșterii copilului.

Magazinul www.margelute.ro își dorește pe mai departe să rămână unul dintre cele mai îndrăgite magazine de mărgele, pietre semiprețioase și accesorii bijuterii. Noi ne dăm toată silința să avem tot timpul produse deosebite din care dumneavoastra să alegeți, să aducem permanent noutăți, să vindem doar produse de calitate, să fim profesioniști, să ajutăm, să sfătuim și să expediem prompt coletele.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi!

 

Ramai la curent cu noutatile

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu cele mai noi lansari, promotii si concursuri margelute.ro